magazine_cover
© 2007-2021 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Klaar voor een complete ALOHA-dag?
 
Beste Elvis-vrienden, zet je schrap voor het overweldigende ELVIS ALOHA FROM HAWAII weekend! Op 13 januari is het 40 jaar geleden dat Elvis muziekgeschiedenis schreef met de Satelliet-show vanuit Hawaii. En dat feest kunnen we niet zonder vuurwerk voorbij laten gaan! Drie dagen Elvis, wat kan een echte fan nog meer wensen?

Zondag 13 januari 2013: Dé grote herdenkingsdag! Na een zeer geslaagde Elvis-dag in januari vorig jaar, zullen we nu ’40 jaar Aloha’ vieren met een waaier aan activiteiten. De deuren van zaal VITO gaan stipt open om 13.30 uur met voor elk wat wils. Wat dacht je hiervan:

13.30 u: Gratis Aloha-krans

De dag begint uiteraard met een warme verwelkoming door onze Aloha Girls met voor elke bezoeker een Aloha-krans! Gratis voor iedereen, kwestie van meteen in de Aloha-sfeer te komen…

14 u: Aloha From Pearl Harbor

Hawaii betekende natuurlijk véél meer voor Elvis dan dat ene historische concert. Al in 1961 gaf hij er een optreden ten voordele van het Pearl Harbor-herdenkingsmonument. De beloftevolle jonge zanger CHARLIE JONES brengt zijn set van ‘A Benefit for Pearl Harbor’-songs met ondermeer Heartbreak Hotel, All Shook Up, I Got A Woman, Reconsider Baby, That's All Right , Don't Be Cruel, One Night, Are You Lonesome Tonight en Hound Dog. Een ideale opwarmer met live muziek voor deze ‘Lady Sunday Afternoon’

14.30 u: Aloha Foto-Expo

Officiële opening van de expo ‘Aloha Elvis’ door Aloha-fotograaf Ed Bonja. Ed Bonja woonde de Aloha-show bij en maakte die dag de meest iconische foto’s van The King. Iedereen kent zijn werk, Ed is paraat om foto’s te signeren, te poseren en toelichting te geven bij zijn Aloha Foto-Expo.

15 u: The New Aloha From Hawaii

Back in time met de complete vertoning van de originele Aloha-show op groot scherm. We kiezen voor de nieuwe versie met alternatieve camerastandpunten. The King op metersgroot scherm in dolby surround: héérlijk!

16.30 u: Aloha Fotoshoot

Onze Aloha Girls blijven de hele dag van de partij en staan wat graag ten dienste van de fotografen. Wil je met hen op de foto? Dat kan!

17 u: Workshop Elvis Art

Elvis-kunstenaar Ton Van Herwaarde is de hele dag present met zijn beste werken. Om 17 u geeft hij een doorlopende workshop-demonstratie over zijn werk. Hoe kom je van een foto tot een kunstwerk?

17.30 u: Interview Ed Bonja

In de podiumzaal praat Ed Bonja over de Aloha-special. Hoe bereidde Elvis zich voor, hoe zwaar was de druk, hoe ging het er backstage aan toe en ook de vraag: hàd deze tv-special toen reeds de impact die de show vandaag nog steeds heeft?

Doorlopend: Steeds wat te beleven

Vanaf 13.30 u valt er in zaal VITO voortdurend wat te beleven. Naast de bovenstaande evenementen, pakken we uit met een Extra Grote Elvis Shop, voor de liefhebbers een bar met Aloha Cocktails (yummy!), uitgebreide eetstandjes, een drankstand, ElvisMatters Radio Live, een tombola en zoveel meer.

20 u: Prachtige Tombola-prijzen

Op deze Aloha-dag kiezen we voor tombola-prijzen die duizelingwekkend mooi zijn. Naast de kleinere prijzen, zijn er twee superblikbvangers: een exacte replica van de legendarische Aloha-podiumbelt én een identieke kopie van de Aloha-cape. Beide pronkstukken zijn ontworpen door Gene Doucette (USA) die gebruik maakte van zijn originele ontwerp uit 1973. Dit is méér dan een hoofdprijs: zowel de riem als cape zijn een waar verzamelstuk!

20.15 u: LIVE SHOW deel 1

Vóór Elvis ‘Aloha’ bracht, leerde de wereld hem opnieuw kennen dankzij zijn Las Vegas Shows. BOUKE brengt hier een selectie van de knapste, meest denderende songs uit de documentaires “Elvis That’s The Way It Is” en “Elvis On Tour”. Niet te missen!

21 uur: pauze

21.20 u: LIVE SHOW deel 2

’40 jaar Aloha’. Het moment waarop we gewacht hebben! Dit wordt een avondvullende recreatie van de originele Aloha-show door Bouke, live band en Groot Orkest! Sluit je ogen, en ervaar hoe de live muziek van Aloha bezit van je neemt. Van “Welcome To My World” tot “Something” en van “Steamroller Blues” tot de allergrootste uitvoering van “An American Trilogy”: deze show wordt onvergetelijk.

22.30 u: einde, bar en eetstandjes zijn open!

22.50 u: signeersessie

RESERVATIE

• Tickets (45 euro): www.ShopElvisMatters.com

• Email: shop@elvismatters.com

• Telefoon Nederland: 040.844.1921

• Telefoon België: 0496.38.29.39

 
 Tickets!  
 
Gepubliceerd: 23 november 2012, 08:54
Bron: ElvisMatters / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Peter Verbruggen .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - A Minnesota Moment