magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 pagina  van 750
 
Schrijf in ons gastenboek
 
Conny schreef op 20 mei 2024 om 19:59 uur:  
Gefeliciteerd met jullie 21jarig jubileum. Chapeau voor het ganse team.
Doe zo verder .
 
 
JohnBush schreef op 7 december 2023 om 19:32 uur:  
VE4P6u Hello! Very good job(this site)! Thank you man.
 
 
Rens van Houte schreef op 22 september 2023 om 17:45 uur:  
Fantastisch mooie mensen van de band en geweldig inlevende Bouke... ik weet niet waar te beginnen maar alle lof voor jullie en Bouke in het bijzonder.
Ik was die "ene" met het Elvis shirt aan afgelopen zaterdag 16 september in de Hanzehof te Zutphen. Wat een bijzondere ervaring dat je dit benoemde tijdens één van je nummers en me zowaar de hand schudde. Het was voor het eerst sinds 8 maand dat mijn vriendin Karin uit België en ik (uit Zutphen) weer samen konden zijn. Allebei groot fan van Elvis, de beste artiest aller tijden! Wat jij liet zien Bouke, samen met je band, was fenomenaal! Af en toe deed ik m`n ogen dicht en hield m`n handen gesloten voor mijn hart.... this is Elvis, he is back in the building, he is WITH us tonight <3
Karin, met haar chronische vorm van lymfeklier kanker, en ik waren tot tranen toe geroerd. Je bent een kanjer kerel, net als je hele band, een mensenmens met het hart op de goede plaats. Jouw passie en liefde voor de muziek van Elvis is ongekend, maar bovenal de wijze hoe je jezelf laat zien op het podium is fenomenaal. Jezelf zijn en toch zo groots... kippenvel en respect!! Hopelijk gaat het Karin en mij lukken om erbij te zijn in de Ziggo.
Bedankt kerel, Elvis had zich geen betere kunnen wensen die "his way" op het podium kan voortzetten <3
 
 
Cor Kuiper schreef op 22 augustus 2023 om 01:16 uur:  
Afgelopen week met Elvismatters naar Memphis geweest “in de voetsporen van Elvis”. Ik heb de reis van mijn leven gemaakt. Zo mooi. Jeroen, Michel en Ronny bedankt voor de fantastische begeleiding!!!!
 
Michel van Erp antwoordde op 24 augustus 2023 om 08:25 uur:
Bedankt voor je bericht Cor. Het was inderdaad weer een mooie reis met een heel erg gezellige groep. Bedankt dat je deze reis samen met ElvisMatters hebt willen maken, het was ons een genoegen om dit te mogen doen.
 
 
LENAERTS RENE schreef op 26 mei 2023 om 22:14 uur:  
20 Mei 2023 schrijft geschiedenis. 20 jarig bestaan Elvis Matters fanclub. 20 Mei verjaardag van onze veel te vroeg overleden voorzitter Peter Verbruggen. 20 Mei afgesloten met een grandioos concert met Bouke, begeleid door een geweldig harmonieorkest. Een dag om niet meer te vergeten. Keep the legend alive
 
 
Marjolijn Licht schreef op 29 april 2023 om 12:51 uur:  
Geweldig reisje naar Tribute of the bands gehad met fanclub en ontvangen op de business class als echte Vips met champagne en ook Sam Bono U2 kwam nog even gedag zeggen.
Nogmaals bedankt het was een onvergetelijke dag xx
 
omhoog volgende >
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Tickle Me