magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Carol Connors' Herinneringen aan Elvis Presley
 
Carol Connors, de zangeres bekend van de hit "To Know Him is to Love Him" met de Teddy Bears, heeft een nieuw boek uitgebracht getiteld "Elvis, Rocky & Me." In dit boek deelt Connors haar diepgaande en persoonlijke herinneringen aan haar relatie met Elvis Presley, die begon in 1964.

Connors ontmoette Elvis tijdens de opnames van "Viva Las Vegas" en beschrijft hoe ze onmiddellijk werd aangetrokken tot zijn charismatische persoonlijkheid. Hun romance duurde ongeveer negen maanden, een periode die Connors koestert als een van de meest betekenisvolle in haar leven. Ze beschrijft Elvis als liefdevol, gul en iemand die haar altijd aan het lachen maakte.

In haar memoires uit Connors ook haar spijt dat ze nooit een kind met Elvis heeft gekregen, en ze noemt zichzelf "te dom" om dat destijds te realiseren. Ze reflecteert op haar onzekerheden, vooral door de geruchten over Elvis' vermeende affaire met Ann-Margret, wat een schaduw wierp over hun relatie. Connors voelt dat deze onzekerheden deels bijdroegen aan hun uiteindelijke breuk.

Connors biedt een unieke kijk op het privÚleven van Elvis, waarbij ze anekdotes deelt over hun tijd samen. Ze onthult hoe Elvis haar behandelde als een prinses en altijd zorgde voor een liefdevolle sfeer om hen heen. Haar verhalen schilderen een beeld van een man die, ondanks zijn wereldwijde roem, zeer down-to-earth en attent was in zijn persoonlijke relaties.

Hoewel hun relatie niet standhield, benadrukt Connors de blijvende impact die Elvis op haar leven heeft gehad. Ze prijst zijn muzikale genialiteit en zijn vermogen om mensen om hem heen te inspireren en te be´nvloeden.
 
 
Gepubliceerd: 08 juli 2024, 21:23
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - 50.000.000 Elvis Fans Can't Be Wrong