magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe Uitgaven van Memphis Recording Service nu Beschikbaar!
 
Afgelopen week zijn de twee nieuwe uitgaven van het bekende label Memphis Recording Service (MRS) op hun alternatieve budgetlabel, MRS CAMDEN geleverd. Zoals altijd zijn ook deze uitgaven prachtig verzorgd en een must-have voor elke Elvis-fan. Beide sets bevatten 4 cd's boordevol interessant materiaal en zijn nu uit voorraad leverbaar.

The Complete 1950ís Studio Masters

Deze 4CD-set bevat alle master studio-opnamen van Elvis Presley uit de jaren '50. Het omvat persoonlijke acetaten uit 1953 en 1954, vroege Sun-opnamen uit 1954-55, en alle RCA studio masters en filmmuziekopnamen van januari 1956 tot juni 1958. Bovendien zijn er bonustracks met opnamen gemaakt bij radiostations en alternatieve filmmuziekopnamen.

The Complete RCA Studio Masters 1960-62 - Plus Session Out-takes

Deze 4CD-set, eerder uitgebracht als 'Back in Living Stereo 1960-62', viert de opnamen die Elvis maakte na zijn terugkeer uit Duitsland in maart 1960. Dit waren de eerste stereo-opnamen van Elvis die aan het publiek werden uitgebracht. De set bevat geremasterde tracks van alle 1960-1962 masteropnamen uit de RCA Studio's in Nashville, evenals twee bonus-cd's met zeldzaam materiaal van studio sessie-outtakes.

Heb je deze uitgaven nog niet besteld? Doe het dan nu en verzeker jezelf van deze prachtige cd's! Bezoek onze website en bestel vandaag nog. Vanaf nu uit voorraad leverbaar.
 
 Bestel hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 07 juli 2024, 13:24
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Harum Scarum