magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 From Here to the Great Unknown - Nederlandse Editie
 
Eerder berichtten we je al over het op 15 oktober te verschijnen boek van Lisa Marie Presley. Vandaag is de cover van de Nederlandse editie onthuld, met de titel From Here to the Great Unknown, De Memoir van Lisa Marie Presley.

Lisa Marie Presley’s Onthullende Verhaal

Geboren als dochter van een Amerikaanse mythe en opgegroeid in de wildernis van Graceland, werd Lisa Marie Presley nooit echt begrepen… tot nu toe. Voor haar dood in 2023 werkte ze jarenlang aan haar rauwe, meeslepende, unieke memoires, waarbij ze ontelbare uren adembenemend kwetsbaar materiaal opnam, dat nu eindelijk op papier is gezet door haar dochter, Riley Keough.

Dit intieme verhaal onthult diepgaande inzichten in generaties van de Presley-familie, met 85 procent van het boek geschreven in Lisa Marie’s eigen stem en Riley die de leegtes vult vanuit haar eigen geheugen en de herinneringen van degenen die het dichtst bij haar moeder stonden. De band tussen Lisa Marie en haar vader Elvis Presley komt aan bod, net als het liefdesleven en de huwelijken van Lisa Marie met onder meer Michael Jackson, en het moederschap en het verwoestende verlies van haar zoon, Riley’s broer, door zelfmoord. De memoires zijn niet alleen een prachtig, diep ontroerend en onthullend verhaal van moeder en dochter, maar ook de meest intieme inkijk in de familie Presley tot nu toe met nog nooit eerder gepubliceerd materiaal.

BESTEL VANDAAG NOG JOUW EXEMPLAAR VIA SHOPELVISMATTERS
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 05 juli 2024, 19:12
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Jailhouse Rock Vol 2