magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 That’s All Right bijna klaar voor verzending
 
Over enkele dagen is het de 70ste verjaardag van That’s All Right Mama dat Elvis op 5 juli 1954 in Memphis opnam. Erik Lorentzen doet het weer : ter gelegenheid van 70 jaar That's All Right brengt hij en zijn team in juli een uniek collectorsitem op de markt zoals je nog nooit eerder hebt gezien! Gehuisvest in een doos met een magnetische sluiting met daarop een nooit eerder gepubliceerde Blue Light Studio-foto uit 1954. Wanneer je eenmaal de doos opent, zie je een mock-up 3D-platenspeler met hierop de eerste 78 plaat gedrukt, een 7” 45-toeren EP met 4 nummers - That's All Right & Blue Moon Of Kentucky opgenomen door alle drie de artiesten - Elvis, Arthur 'Big Boy' Crudup en Bill Monroe, twee 12"-albums met elk 12 nummers.

Het eerste album concentreert zich op That's All Right & Blue Moon Of Kentucky van Elvis uit de jaren 50 en 60.

Op het tweede album in zwart vinyl horen we That's All Right uit 1970.

Naast de vinyl uitgaven bevat deze set een prachtig gebonden hardcover boek met 200 pagina's vol informatie over de nummers, met schitterende foto's, gedrukt op luxe papier. Daarnaast ook nog de bladmuziek van zowel "That's All Right" als "Blue Moon Of Kentucky". Trouwens, wist je dat Elvis That's All Right in de jaren zeventig 294 keer zong!? Alle 294 opnames staan vermeld in het boek! En om de set compleet te maken een zeldzame replica van een Poplar Tunes window card uit 1954.

Deze zeer gewilde verzamelaarsboxset trekt in elk detail je aandacht en laat je urenlang wegdromen bij het kijken en luisteren naar Elvis' eerste twee regionale hits en zijn ultieme erkenning op muzikaal gebied. Deze buitengewoon mooie set zal voor iedere liefhebber een verzamelobject zijn en zal in de loop der jaren zeker in waarde stijgen. Nog een keer…

Dit wordt een van de meest verzamelbare items die ooit in een boxset in beperkte oplage zijn verkocht.
 
 Bestel  
 
Gepubliceerd: 02 juli 2024, 12:48
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Girls, Girls, Girls!