magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Acteur William Forsythe getrouwd in Tupelo
 
Onze goede vriend, Roy Turner, berichtte ons dat er de Amerikaanse acteur William Forsythe in het huwelijk trad in het kerkje op de Elvis Presley Birthplace.

William Forsythe is een Amerikaanse acteur, bekend om zijn rollen in zowel film als televisie. Geboren op 7 juni 1955 in Brooklyn, New York, heeft Forsythe een carričre opgebouwd door het spelen van vaak intense en soms sinistere personages zoals in Out for Justice, The Rock, Once Upon a Time in America en nog vele anderen. Forsythe heeft ook in verschillende televisieproducties gespeeld, zoals in de series "Boardwalk Empire" en "The Untouchables".

Elvis Presleys geboorteplaats in Tupelo, Mississippi, werd gekocht en behouden door de Elvis Presley Birthplace Foundation, opgericht door onder meer fan en filantroop Janelle McComb. Ze had als doel het kleine tweekamerhuis waar Elvis werd geboren op 8 januari 1935, te restaureren en te onderhouden. Deze plek dient nu als museum en toeristische attractie, waar het leven en de nalatenschap van Elvis Presley worden gevierd. Naast het huis zelf zijn er verschillende andere attracties toegevoegd, waaronder een museum, een kapel, en een standbeeld van een jonge Elvis. Dit alles biedt bezoekers een uitgebreid inzicht in het vroege leven van Elvis Presley en zijn opkomst tot een van de grootste iconen van de muziekgeschiedenis.
 
 
Gepubliceerd: 01 juli 2024, 11:13
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Made In Memphis