magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe Boom Geplant voor Graceland
 
In augustus 2019 meldden we reeds dat een van de karakteristieke bomen bij Graceland moest worden verwijderd om de veiligheid van de bezoekers en van Graceland zelf te garanderen. Deze boom had er vele tientallen jaren gestaan en was een iconisch onderdeel van het landschap.

Na lange tijd is vorige week dan toch eindelijk op dezelfde plaats een nieuwe boom geplant. Hoewel het nog jaren zal duren voordat deze boom weer dezelfde imposante uitstraling heeft als zijn voorganger, is dit een mooie stap in het behoud en de vernieuwing van het terrein van Graceland.

Deze nieuwe boom zal zonder twijfel een speciale betekenis krijgen voor de vele Elvis-fans over de hele wereld. Jaarlijks worden er honderdduizenden foto's gemaakt van Graceland, en deze boom zal daarop steeds prominenter aanwezig zijn naarmate hij groeit. Het is een mooi vooruitzicht dat deze boom zal uitgroeien tot een nieuwe, imposante verschijning die door de jaren heen een stille getuige zal zijn van het voortdurende eerbetoon aan Elvis Presley en zijn nalatenschap.

Met deze aanplant wordt niet alleen de esthetiek van Graceland behouden, maar ook de traditie voortgezet van een plek die gekoesterd wordt door fans van over de hele wereld.

 
 
Gepubliceerd: 09 juni 2024, 14:06
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - In A Private Moment