magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Gold Uitgave van Elvis' 'Moody Blue' Binnenkort Beschikbaar
 
Het FTD team heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan de productie van de bijzondere uitgave van Elvis Presley's laatste studioalbum "Moody Blue". Deze Limited Edition Gold Sparkle 180-Gram vinyl release is strikt gelimiteerd tot slechts 4000 exemplaren wereldwijd. Elk exemplaar is individueel genummerd, wat deze uitgave extra speciaal maakt voor verzamelaars en fans van Elvis.

Het "Moody Blue" album, dat oorspronkelijk in 1977 werd uitgebracht, bevat enkele van Elvis' meest geliefde nummers. Deze luxe editie bestaat uit twee LP's en bevat naast de originele tracks ook zeldzame outtakes van nummers zoals 'Way Down' en 'Moody Blue'. Bovendien biedt deze uitgave unieke versies van 'If You Love Me (Let Me Know)', 'Pledging My Love', 'He'll Have To Go' en twee niet-nagesynchroniseerde versies van de emotionele interpretatie van 'Unchained Melody'.

Voor vele fans is het "Moody Blue" album een belangrijk onderdeel van hun liefde voor Elvis. Het album, dat een mijlpaal vertegenwoordigt in de muziekgeschiedenis, wordt nu nieuw leven ingeblazen met deze goudkleurige vinyluitgave. Naast de prachtige nieuwe hoes en de gouden vinyl, biedt deze uitgave een vernieuwde tracklist met nummers die ook te vinden zijn op het "Jungle Room" album: From Elvis Presley Boulevard, Memphis Tennessee.

De persen hebben de afgelopen tijd volop gedraaid om deze strikt gelimiteerde uitgave te realiseren. FTD verwacht binnenkort meer informatie te kunnen geven over de leverdatum van deze bijzondere LP's. Gezien de beperkte oplage is de verwachting dat deze release snel zal zijn uitverkocht.

Elvis and Sold Out, dit gaat nog steeds zr goed samen! Blijf onze website in de gaten houden voor verdere updates over deze unieke release.
 
 Klik hier voor meer informatie  
 
Gepubliceerd: 06 juni 2024, 21:05
Bron: Robert Frieser / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Made In Memphis