magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Huis Uit ‘Live a Little, Love a Little’ Te Koop Voor $8 Miljoen
 
Het huis in Malibu, dat een belangrijke rol speelde in de film "Live a Little, Love a Little" uit 1968, staat te koop voor bijna 8 miljoen dollar. Dit huis, gelegen bovenop Matador Beach in het beroemde Californië, was een filmlocatie voor de romantische komedie waarin Elvis de hoofdrol speelde naast Michele Carey.

Het huis, met een oppervlakte van 266 vierkante meter, heeft vier slaapkamers en vier en een halve badkamer. Het staat te koop bij Sotheby’s International Realty. In verschillende scènes van de film, waaronder een memorabele waar Elvis een klap krijgt bij de trap van het huis, werd deze locatie gebruikt.

Het huis, gebouwd in 1966, onderging vorig jaar een renovatie waarbij een eigentijdse, strakke stijl werd gecreëerd. De renovatie omvatte nieuwe houten vloeren, een vernieuwde keuken en badkamers, nieuwe verlichting en een frisse verflaag zowel binnen als buiten.

Het huis ligt aan een privéweg met directe toegang tot het strand en is dicht bij enkele van de beste restaurants en winkels van Malibu.

Volgens Shen Schulz, de makelaar die het huis verkoopt, is dit het best geprijsde huis aan het water in Malibu. Het biedt een ongehinderd uitzicht op de oceaan, de zonsondergang en de Channel Islands, aangezien er geen andere huizen naast staan.

De huidige eigenaren, die het huis hebben geërfd en zelf in San Francisco wonen, hebben besloten het te verkopen omdat ze niet vaak in Zuid-Californië komen.

Voor fans van Elvis Presley biedt dit huis niet alleen een luxe woonervaring, maar ook een unieke link naar een iconisch stukje filmgeschiedenis.
 
 
Gepubliceerd: 06 juni 2024, 20:22
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Love Letters From Elvis