magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ElvisMatters is erbij
 
In augustus reist ElvisMatters / Graceland-Tours weer met een groep fans naar Memphis voor Elvis Week 2024. Tijdens deze reis bezoeken we alle belangrijke plaatsen die een rol hebben gespeeld in het leven van Elvis Presley.

We brengen uiteraard ook een bezoek aan Tupelo, de geboorteplaats van Elvis, en aan Nashville, de country hoofdstad van de wereld waar Elvis veel van zijn grootste hits opnam. Een van de hoogtepunten van de reis is natuurlijk Graceland. We nemen alle tijd om rond te lopen en volop te genieten van het landgoed van The King.

Tijdens Elvis Week missen we natuurlijk ook de indrukwekkende candlelight vigil niet. En op 16 augustus wonen we het Elvis concert bij, "Elvis: Return to Vegas", waarbij Elvis te zien is op schermen en live begeleid zal worden door een band.

Wil jij dit ook een keer meemaken? Dat kan! Deze winter reizen we naar de USA om samen oud en nieuw te vieren in Las Vegas en daarna de 90ste verjaardag van Elvis in Memphis. Ook in de zomer van 2025 zijn we weer in Memphis.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met jeroen@elvismatters.com of michel@elvismatters.com. Mis deze unieke ervaring niet!
 
 
Gepubliceerd: 03 juni 2024, 19:57
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Presley