magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 BESTEL NU EN MIS NIETS!
 
ElvisMatters zal komende week aan de uitgever (MRS) moeten aangeven welke aantallen besteld moeten worden. Heb je jouw exemplaren nog niet besteld, maar wil je wel zeker zijn dat je niet misgrijpt? Bestel dan nu jouw cd-set en lp's van 'Elvis On Stage February 1973'!

'LAS VEGAS, ON STAGE 1973' van Memphis Recording Service

Deze maand verschijnt de nieuwe 4CD Deluxe set en LP set getiteld 'LAS VEGAS, ON STAGE 1973'. Deze uitgave van het Memphis Recording Service label is een must-have voor elke Elvis-liefhebber!

'LAS VEGAS, ON STAGE 1973' 4CD Deluxe Set

Deze uitgebreide 4CD set biedt een diverse selectie van live optredens die in februari 1973 zijn opgenomen tijdens Elvis' achtste engagement in het Hilton Hotel in Las Vegas. Deze optredens vonden plaats slechts enkele weken na de historische satelliettelevisie-uitzending van 'Aloha From Hawaii' op 14 januari.

Voor het eerst worden alle shows in stereo gepresenteerd, met bijzondere aandacht voor CD3 (3 februari Dinner Show), die als de beste stereo mix van MRS tot nu toe wordt beschouwd. Daarnaast bevat de set een bonus CD met geremasterde repetitietracks, opgenomen dagen voor het begin van het engagement.

De set wordt vergezeld door een boekje met zeldzame foto's en memorabilia uit deze periode, en bevat tevens liner notes die de context schetsen voor deze bijzondere opnamen.

'LAS VEGAS, ON STAGE 1973' LP Set

De LP-versie zal de opname van de 3 februari Dinner Show bevatten. Deze gelimiteerde edities zullen beschikbaar zijn in zowel zwart als clear vinyl. Belangrijk om te noteren is dat de clear vinyl exclusief verkrijgbaar zal zijn via gespecialiseerde Elvis-dealers, zoals jouw vertrouwde Elvis shop, ShopElvisMatters.com, en niet in reguliere winkels.

Zorg ervoor dat je jouw exemplaren niet misloopt en bestel nu via ShopElvisMatters.com!
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 02 juni 2024, 13:27
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Frankie and Johnny