magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Verdere Vernieuwing van Elvis Presley Boulevard Weer Uitgesteld
 
De verdere vernieuwing van Elvis Presley Boulevard laat opnieuw langer op zich wachten. Ook wij bij ElvisMatters zien al jaren tijdens onze bezoeken met groepen reizigers aan Memphis dat vernieuwing en herstel aan deze iconische weg hard nodig is. Het was dan ook goed om te zien dat de werkzaamheden vorig jaar eindelijk waren gestart. Deze plek, waar zovele bezoekers vanuit de hele wereld naartoe komen, verdient toch een nette en veilige weg voor het landgoed van The King.

Helaas heeft News Channel 3 ontdekt dat de financiering om door te gaan met de renovaties er niet meer zal zijn. Het Tennessee Department of Transportation (TDOT) heeft zijn financiŽle toezegging ingetrokken, waardoor de geplande voortzetting van de renovaties deze zomer niet doorgaat. Dit nieuws kwam als een schok voor de stadsleiders, die al aanzienlijke bedragen in het project hadden geÔnvesteerd.

Stadsambtenaren blijven echter vechten om de financiering terug te krijgen. Robert Knecht, directeur van openbare werken, heeft aangegeven dat ze blijven strijden voor de gemeenschap van Whitehaven en dat ze hopen op een positieve reactie van TDOT.

Het is zeer teleurstellend dat deze belangrijke verbetering opnieuw is vertraagd. Laten we hopen dat de benodigde financiering snel beschikbaar komt, zodat de vernieuwing van Elvis Presley Boulevard kan worden voortgezet.

 
 
Gepubliceerd: 02 juni 2024, 13:22
Bron: WREG News Channel 3 / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - In Person