magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Venlo Rocks met Bouke in de Maaspoort
 
Gisterenavond was het eindelijk zover: de show ‘Bouke Rocks Elvis’ vond plaats in de Maaspoort in Venlo. Dit evenement werd door velen al meer dan een jaar tegemoet gezien. Bouke en de ElvisMatters band speelden ook deze keer voor een volledig uitverkochte zaal, wat in de Maaspoort een “volle bak” genoemd wordt.

Vanaf de eerste noten was het voor veel aanwezigen moeilijk om in hun stoel te blijven zitten. Toen de zaal uiteindelijk massaal uit de stoelen kwam, was het feest compleet. Venlo zong en danste enthousiast mee op de bekende songs van Elvis, en de performance van Bouke werd wederom zeer gewaardeerd.

Na afloop rees dan ook de vraag wanneer Bouke terug zou komen naar de Maaspoort. De agenda voor het komende seizoen is echter al behoorlijk volgepland. Volgende week staat Bouke eerst in het Atlas theater in Emmen, zijn geboortestad.

Het concert in Venlo was een groot succes en liet zien dat de muziek van Elvis nog steeds leeft en een breed publiek weet te bereiken. De fans kijken nu al uit naar de volgende optredens van Bouke en zijn band.
 
 
Gepubliceerd: 01 juni 2024, 15:52
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I'll Remember You