magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Oplichter uit Nigeria betrokken bij frauduleuze claim?
 
Er is nog steeds veel onduidelijkheid over de zaak rondom Graceland. Riley Keough, de eigenaar van Graceland, heeft al duidelijk aangegeven dat het hier zou gaan om een frauduleuze claim. Media zoals de Commercial Appeal zijn nog volop bezig het hele verhaal duidelijk te krijgen. Elke dag lijken er nieuwe zaken naar boven te komen. Zo ook nu weer, waarbij het lijkt alsof deze oplichting en fraude vanuit Nigeria is opgezet.

Het bizarre verhaal begon met een poging tot veiling van Graceland vanwege een vermeende lening die Lisa Marie Presley zou hebben afgesloten bij het mysterieuze Naussany Investments and Private Lending. Riley Keough heeft een rechtszaak aangespannen waarin ze stelt dat de claim frauduleus was en dat de documenten vervalst waren. Nu zijn er ook nog eens e-mails in meerdere talen gestuurd naar verschillende media, waarin de afzender beweert de persoon achter de oplichting te zijn.

"Het kantoor van de procureur-generaal van Tennessee is op de hoogte van de e-mail van iemand die zich voordoet als Gregory Naussany en daarin verklaart dat hij een oplichter uit Nigeria is. We zullen de mislukte poging om beslag te leggen op het iconische Graceland, het geliefde huis van Elvis Presley, blijven onderzoeken," zei Amy Lannom Wilhite, directeur communicatie van de procureur-generaal van Tennessee, in een e-mail aan de Commercial Appeal op woensdag.

Het is bizar om te zien hoe kwaadwillenden en oplichters de gemoederen zo kunnen bezighouden. De ontwikkelingen in deze zaak worden op de voet gevolgd en wij houden jullie op de hoogte van het laatste nieuws rondom deze opmerkelijke gebeurtenissen.
 
 
Gepubliceerd: 30 mei 2024, 16:05
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Let Yourself Go!