magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Exclusieve Liquid Vinyl Uitgave nu te Reserveren
 
Vanaf vandaag is het mogelijk om via ShopElvisMatters de exclusieve Liquid Vinyl Uitgave van Elvis Presley's 'Thatís All Right' te reserveren. Deze speciale uitgave, die wereldwijd slechts in een oplage van 125 exemplaren beschikbaar komt, is ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van Elvis' historische eerste single 'Thatís All Right'/'Blue Moon of Kentucky'.

Deze bijzondere plaat is geproduceerd in een gelimiteerde oplage en is uitgevoerd in liquid vinyl, wat een uniek visueel effect geeft door de tweekleurige vloeistof die beweegt binnen de vinyl. Elke plaat wordt met de hand vervaardigd en het productieproces van elk exemplaar neemt ongeveer een uur in beslag, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van deze uitgave.

De platen zijn afspeelbaar op 78 toeren en hebben een formaat van 10 inch. Ze bevatten de originele Sun-opnamen van de 'droge' versie van 'Thatís All Right', geperst op zwaar vinyl, wat zorgt voor een uitstekende geluidskwaliteit. De labels en geŽtste nummers zijn nauwkeurig nagebootst naar het origineel, waardoor deze platen enkele van de meest opmerkelijke SUN-replica's ooit gemaakt zijn.

Gezien de zeer beperkte oplage van deze platen, is het aan te raden om snel te handelen als je een exemplaar wilt bemachtigen. De uitgave is exclusief verkrijgbaar via geselecteerde Elvis-handelaars, en natuurlijk via ShopElvisMatters.com.
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 13 mei 2024, 21:43
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - An American Trilogy