magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Hengelo Swingt op Klanken van Elvis
 
Gisteravond was de schouwburg in Hengelo het toneel van een groots eerbetoon aan Elvis Presley, gebracht door Bouke en de ElvisMatters band. De show 'Bouke Rocks Elvis', trok een volle zaal waar geen enkele stoel onbezet bleef. Het publiek was van begin tot eind enthousiast en liet dit blijken door luid applaus en mee te zingen met vele bekende Elvis-nummers.

In het eerste deel van de avond genoot het publiek vanuit de comfort van hun theaterstoelen, maar na de pauze was stilzitten geen optie meer. De zaal stond letterlijk op de benen, meegesleept door de energieke uitvoeringen van klassiekers door Bouke en zijn band. Een bijzonder moment was toen Bouke met veel respect 'My Way' inzette, met een duidelijke verwijzing naar de legendarische Elvis Presley die een groot voorbeeld is voor velen.

De avond werd afgesloten met 'Can't Help Falling in Love', waarmee Bouke en de band eigenlijk het einde van de show aankondigde. Echter, het publiek was duidelijk nog niet klaar om afscheid te nemen van de muziek en de sfeer. Deze avond in Hengelo bewees opnieuw de tijdloze aantrekkingskracht van Elvis' muziek en de getalenteerde Bouke die Elvis zijn nalatenschap voortzet.
 
 
Gepubliceerd: 12 mei 2024, 16:46
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - On Tour The Rehearsals