magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 "On Fire in Toledo 1956" Ontvangt Enthousiaste Reacties van Fans
 
ShopElvisMatters heeft veel positieve reacties ontvangen op de exclusieve release van "On Fire in Toledo 1956". Klanten laten weten deze bijzondere uitgave aan hun collectie te hebben toegevoegd. Fans tonen zich trots en verheugd over het feit dat ze deze unieke en historisch waardevolle opname van Elvis Presley nu in bezit hebben.

"On Fire in Toledo 1956" is een speciale uitgave van Memphis Recording Service (MRS) die bestaat uit een 7-inch gatefold 45rpm EP vinylsingle, gecombineerd met een CD EP-single in een uniek ontworpen hoes. Deze hoes bevat aan de linkerzijde een CD-sleeve en aan de rechterzijde een plek voor de 45rpm 7-inch vinylsingle, beschikbaar in zowel groene als roze versies, beide in beperkte oplage. Dit maakt de uitgave extra speciaal, aangezien ze niet verkrijgbaar zijn via reguliere winkels.

De inhoud van deze release is volledig nieuw en nooit eerder uitgebracht, inclusief een recent ontdekt interview en drie live-tracks van Elvis' optreden in Toledo, Ohio, op 22 november 1956. Ondanks enkele oorspronkelijke geluidsvervormingen en imperfecties, hebben ingenieurs van MRS het geluid aanzienlijk verbeterd door de snelheid te corrigeren, ruis te verminderen, en stemmen van een radiohost die over Elvis sprak, te verwijderen. Hierdoor kunnen fans genieten van een optimale luisterervaring met een grote nadruk op de historische waarde van de opnames.

Voor degenen die nog geen exemplaar hebben bemachtigd, zowel de vinylversies in de kleuren roze en groen als de CD-only versie zijn nog uit voorraad leverbaar bij ShopElvisMatters.com. Mis deze gelimiteerde uitgave niet en bestel op tijd om zeker te zijn van een exemplaar.
 
 Bestel hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 10 mei 2024, 20:09
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Southern Nights