magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe Editie van het Magazine ELVIS Onderweg naar Leden
 
De nieuwste uitgave van het magazine ELVIS, het magazine van ElvisMatters, is de afgelopen dagen door het team van ElvisMatters verzendklaar gemaakt en inmiddels verzonden naar de leden. Naar verwachting zullen de magazines binnenkort op de deurmat van de leden liggen, gevuld met boeiende verhalen en over de legendarische muziekicoon.

In deze editie van het magazine krijgen lezers een blik op het leven van Elvis door de ogen van Ron Strauss, de piloot van Elvis’ privévliegtuig, de Lisa Marie. Strauss deelt tal van persoonlijke anekdotes over zijn tijd met de King, die een mooi licht werpen op de persoonlijkheid en het leven van Elvis.

Daarnaast duikt het magazine dieper in de geschiedenis van de Pre Holiday concerten die Elvis in 1975 in Las Vegas hield. Deze concerten zijn een belangrijk onderdeel in zijn Las Vegas periode en het artikel onderzoekt wat de aanleiding was voor deze speciale optredens.

Deze editie van het magazine ELVIS belooft weer veel lees- en kijkplezier. Voor degenen die nog geen lid zijn van ElvisMatters, is dit het perfecte moment om lid te worden. Door lid te worden, zorg je ervoor dat je geen enkele uitgave mist en blijf je verbonden met de rijke geschiedenis en voortdurende invloed van Elvis Presley.
 
 Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap  
 
Gepubliceerd: 09 mei 2024, 20:44
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - His Hand In Mine