magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Binnenkort beschikbaar: De 4LP Deluxe Set
 
De eerder aangekondigde exclusieve 4LP deluxe set "THE COMPLETE MOVIE MASTERS 1960-62 - PLUS SESSION OUT-TAKES" van Memphis Recording Service (MRS) zal zeer binnenkort beschikbaar zijn. Volgende week begint MRS met het verzenden van deze bijzondere sets, en wij verwachten ze op korte termijn in onze magazijnen te ontvangen.

Deze Limited Edition, verpakt in een elegante hardback Digi-cover, is een echte collectors item. De set bevat de volledige master soundtrack opnamen gemaakt door Elvis voor zijn films tussen 1960 en 1962, en een bonus LP met zeldzame outtake tracks uit deze sessies.

Alle tracks zijn met de grootste zorg gemixt en geremasterd, waardoor de iconische klanken van Elvis nog rijker en helderder klinken. De set zal beschikbaar zijn in een standaardversie op zwart vinyl en een beperkte oplage op clear vinyl.

Reserveer uw exemplaar nu alvast bij jouw Elvis shop, ShopElvisMatters.com om zeker te zijn dat u deze unieke verzamelset niet mist. Zodra de sets bij ons arriveren, zorgen wij voor een snelle en zorgvuldige levering aan onze klanten.
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 09 mei 2024, 10:32
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Blue Hawaii