magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Graceland Exclusive Vinyl Release Bijna Uitverkocht
 
Graceland heeft vandaag bekendgemaakt dat de exclusieve uitgave van de vinyl "That's All Right", ter ere van de 70ste verjaardag van deze iconische opname van Elvis Presley, bijna uitverkocht is. Er zijn slechts 1954 exemplaren geproduceerd, een verwijzing naar het jaar waarin deze baanbrekende opname werd gemaakt. Voor de liefhebbers die nog een exemplaar willen bemachtigen, is het zaak snel te handelen.

Op 5 juli 1954, in een bescheiden opnamestudio aan Union Avenue 706 in Memphis, Tennessee, begon een toen nog onbekende jonge zanger genaamd Elvis Presley aan een muzikale revolutie met zijn versie van Arthur "Big Boy" Crudup's "That's All Right". Deze opname zou niet alleen zijn carričre, maar ook de gehele muziekindustrie voorgoed veranderen.

Om deze historische gebeurtenis te vieren, brengt Graceland een exclusieve 10-inch vinylplaat uit. Deze speciale editie bevat aan de ene kant "That's All Right", de opname die Elvis' carričre lanceerde. De andere kant van de plaat is blanco, als symbool van de onbeschreven toekomst die Elvis destijds voor zich had.

Geďnteresseerden kunnen hun exemplaar bestellen via ShopElvisMatters.com

Deze vinyl-uitgave belooft een waardevol collectors item te worden, gezien de exclusiviteit en de gelimiteerde oplage. Wacht dus niet langer en reserveer nu jouw exemplaar, zolang de voorraad strekt, om teleurstelling te voorkomen.
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 08 mei 2024, 20:29
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Harum Scarum