magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Thatís All Right als Exclusieve Liquid Vinyl Uitgave
 
Ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van de historische eerste single van Elvis, 'Thatís All Right'/'Blue Moon of Kentucky', wordt er een zeer bijzondere en unieke gelimiteerde uitgave uitgebracht. Deze zal beschikbaar zijn in de eerste week van juli 2024. Het gaat om een speciale liquid vinyl uitgave van Sun 209, afspeelbaar op 78 toeren en in het formaat van 10 inch. Wereldwijd zijn er slechts 125 exemplaren van deze versie beschikbaar.

De platen bevatten een tweekleurig liquid vinyl dat perfect aansluit bij de kenmerkende SUN-kleuren en beweegt binnenin de vinyl. Elke plaat wordt met de hand vervaardigd en het productieproces van elk exemplaar neemt een uur in beslag. Deze platen zijn verreweg de meest opmerkelijke SUN-replica's ooit gemaakt, compleet met de originele geŽtste nummers die overeenkomen met de respectievelijke songs. De labels zijn perfect nagebootst in grootte, nauwkeurigheid en kleur, net als de originelen.

De geluidskwaliteit van deze uitgave is uitstekend, met de originele Sun-opnamen met de 'droge' 'Thatís All Right' versie, geperst op zwaar vinyl.

Deze strikt gelimiteerde uitgave van slechts 125 exemplaren is enkel verkrijgbaar via geselecteerde Elvis-handelaars. De verwachte prijs van deze unieke vinylplaten zal tussen de 225 en 250 euro liggen.

Voor de echte verzamelaars is deze speciale uitgave uiteraard ook verkrijgbaar via ShopElvisMatters.com. Let wel, ook wij kunnen slechts een zeer beperkt aantal exemplaren aanbieden, gezien de wereldwijde exclusiviteit van slechts 125 stuks. Mis deze unieke kans niet!
 
 
Gepubliceerd: 08 mei 2024, 18:39
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Dinner At Eight