magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Baz Luhrmann hint opnieuw op nieuwe Elvis concertfilm
 
In oktober vorig jaar bracht ElvisMatters reeds het nieuws dat regisseur Baz Luhrmann unieke, nooit eerder vertoonde beelden van Elvis had ontdekt. Deze vondst zou nu de basis vormen voor een nieuwe concertfilm. Luhrmann, bekend van de film 'Elvis' uit 2022 met Austin Butler in de hoofdrol, heeft afgelopen dagen tijdens het Met Gala in New York aangekondigd dat hij van plan is deze beelden te gebruiken voor een nog te realiseren project.

Luhrmann vertelde aan 'The Hollywood Reporter' dat hij veel vragen van fans had ontvangen over het materiaal. Hij bevestigde dat de gevonden beelden uit de archieven waarschijnlijk zullen leiden tot een nieuwe concertfilm. Hij had eerder via Instagram laten weten dat er "rollen en rollen van nooit eerder vertoonde beelden van Elvis on Tour en That's The Way It Is" waren gevonden. Bij deze post was een video gevoegd die een kartonnen doos toonde met een Warner Bros. label en de woorden "Elvis outtakes box".

Deze nieuwe concertfilm belooft een fascinerende toevoeging te zijn aan de nalatenschap van Elvis. Maar voorlopig zal het nog afwachten blijven.
 
 
Gepubliceerd: 08 mei 2024, 13:10
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - It Happened At The World's Fair