magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 'LAS VEGAS, ON STAGE 1973' van Memphis Recording Service
 
Memphis Recording Service, het gerenommeerd Brits label, is verheugd de lancering van een nieuwe 4CD Deluxe set en LP collectie aan te kondigen, getiteld 'LAS VEGAS, ON STAGE 1973', welke in juni 2024 zal verschijnen.

Deze uitgebreide 4CD set biedt een diverse selectie van live optredens die in februari 1973 zijn opgenomen. Deze optredens vonden plaats tijdens Elvis' achtste engagement in Las Vegas in het Hilton Hotel, slechts enkele weken na de historische satelliettelevisie-uitzending van 'Aloha From Hawaii' op 14 januari.

Voor het eerst worden alle shows in stereo gepresenteerd, met bijzondere aandacht voor CD3 (3e februari Dinner Show) die als de beste stereo mix van MRS tot nu toe wordt beschouwd. Een bonus CD met geremasterde repetitietracks, opgenomen dagen voor het begin van het engagement, maakt ook deel uit van deze set.

De set wordt vergezeld door een boekje met zeldzame foto's en memorabilia uit deze periode, en bevat tevens liner notes die de context schetsen voor deze bijzondere opnamen.

De LP-versie zal de opname van de 3e februari Dinner Show bevatten. Deze gelimiteerde edities zullen beschikbaar zijn in zowel zwart als clear vinyl. Belangrijk om te noteren is dat de clear vinyl exclusief verkrijgbaar zal zijn via gespecialiseerde Elvis-dealers, zoals jouw vertrouwde Elvis shop, ShopElvisMatters.com, en niet in reguliere winkels.De aangekondigde releases kunnen binnenkort worden gereserveerd in voorbestelling via ShopElvisMatters.
 
 ShopElvisMatters.com  
 
Gepubliceerd: 07 mei 2024, 12:55
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Fun In Acapulco