magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Grote belangstelling voor unieke onuitgebrachte Elvis-songs
 
Het nieuws van de verrassingsrelease van Memphis Recording Service (MRS) heeft veel belangstelling getrokken. Gisteren kondigde MRS een bijzondere uitgave aan met unieke opnames die nog nooit eerder zijn uitgebracht. De release is vanaf volgende week al beschikbaar bij ShopElvisMatters, maar omdat het een gelimiteerde editie betreft, wordt aangeraden om snel te bestellen.

ON FIRE IN TOLEDO 1956 nu beschikbaar

Deze nieuwe uitgave bestaat uit een verzamelbare 7-inch gatefold 45rpm EP (Extended Play) vinylsingle, gecombineerd met een CD EP-single in een hoesje. Het unieke ontwerp van MRS heeft aan de linkerzijde een CD-sleeve en aan de rechterzijde een 45rpm 7-inch vinylsingle. De vinyls worden geleverd in zowel groene als roze versies, beide in een beperkte oplage. Deze speciale editie is niet verkrijgbaar via reguliere winkels of online platforms. Er is ook een CD-single beschikbaar voor degenen die geen vinyl kunnen bemachtigen.

Unieke inhoud met historische waarde

Alle nummers op deze release zijn volledig nieuw en nooit eerder uitgebracht. De set bevat een recent ontdekte interview plus drie live-tracks van Elvis' optreden in Toledo, Ohio, op 22 november 1956. Hoewel de opname van het optreden enige vervorming en imperfecties vertoonde, hebben de ingenieurs van MRS het geluid aanzienlijk verbeterd. Ze hebben de snelheid gecorrigeerd, ruis verminderd, en de stemmen van een radiohost die over Elvis heen sprak verwijderd. Ondanks de inspanningen voor optimale geluidskwaliteit ligt de nadruk op de historische waarde van deze unieke content.
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 26 april 2024, 16:39
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Spring Tours 77