magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe FTD Uitgaven Nu Beschikbaar bij ElvisMatters
 
Vandaag zijn de twee reeds eerder aangekondigde FTD (Follow That Dream) titels gearriveerd: "Elvis Stateline Sahara 1974" en "The Blue Hawaii Sessions".

Elvis Stateline Sahara 1974

De eerste release, "Elvis Stateline Sahara 1974", neemt ons mee naar Lake Tahoe, Nevada, waar Elvis Presley in mei 1974 drie memorabele shows gaf. Deze 3 CD-set in het 5" formaat bevat opnames van de shows op 19 mei (avondshow), 20 mei (middernachtshow), en 25 mei (middernachtshow). Een unieke kans om de magie van Elvis' live optredens te herbeleven.

The Blue Hawaii Sessions

Als aanvulling hierop brengt het FTD-label "Elvis Presley - The Blue Hawaii Sessions". Deze 4 CD-set duikt diep in de creatie van een van Elvis' meest iconische soundtracks. Met de volledige soundtrack sessies, zorgvuldig opnieuw gemixt van de originele sessietapes, biedt deze uitgave een ongeėvenaard inzicht in het opnameproces. Het begeleidende boekje van 24 pagina's bevat niet alleen sessiegegevens en memorabilia, maar ook persoonlijke herinneringen van muzikanten en songwriters.

Een Bekroonde Legacy

Het is vermeldenswaard dat het originele "Blue Hawaii" album 20 weken lang op nummer 1 stond in de Billboard Top Pop LP's-hitlijst en genomineerd werd voor een Grammy Award in 1961. Het werd het op een na meest succesvolle soundtrackalbum van de jaren '60.

Bestel Nu!

Klanten die deze uitgaven reeds in voorbestelling hebben gekocht, kunnen binnenkort hun exemplaren verwachten. Nog niet besteld? Bezoek ShopElvisMatters.com om deze nieuwste releases aan uw collectie toe te voegen.
 
 Bestel hier de nieuwste FTD uitgaven  
 
Gepubliceerd: 03 april 2024, 20:47
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Follow That Dream