magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Door Vester Presley Gesigneerd Boek
 
De Catawiki Elvis-veiling, die momenteel aan de gang is, biedt tal van mooie en unieke verzamelobjecten. Belangrijk om te weten: de veiling sluit vandaag om 20:00 uur, dus het is zaak snel te handelen.

De veiling omvat weer een veelheid aan items, variŽrend van boeken en cd's tot vinyl singles, FTD's (Follow That Dream, het officiŽle Elvis Presley-platenlabel voor verzamelaars) en een scala aan memorabilia. Vandaag willen we echter speciale aandacht vestigen op een bijzonder item: een gesigneerd exemplaar van "A Presley Speaks" door Vester Presley. Bekend als "Uncle Vester" onder de fans, was hij jarenlang de 'guard at the gates of Graceland', waar fans vaak stopten om hem vragen over Elvis te stellen.

Dit boek is een beperkte deluxe editie, genummerd en persoonlijk gesigneerd door Vester Presley, die terugblikt op het leven met zijn broer Vernon en zijn neef Elvis. Het boek, gepubliceerd in 1978, is verpakt in een gouden foliedoos en de pagina's en kaft zijn afgewerkt met goudkleurige randen. Binnenin vind je de handtekening van Vester Presley.

De staat van het boek is zeer goed en compleet met kartonnen buitenbox. Ook wordt het boek geleverd met een sjaal, wat het een nog unieker verzamelobject maakt.
 
 Bekijk hier de Catawiki Elvisveiling  
 
Gepubliceerd: 01 april 2024, 13:19
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Love Letters From Elvis