magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Steve Martin Deelt Zijn Grappige Ontmoeting met Elvis Presley
 
In de wereld van entertainment kruisen paden van legendes soms op de meest onverwachte manieren. Een dergelijk moment wordt onthuld in de nieuwe documentaire 'STEVE! (Martin) Een Documentaire in 2 Delen', op Apple TV+. Steve Martin, de met name in Amerika geliefde acteur en muzikant, haalt herinneringen op aan het moment dat hij Elvis Presley ontmoette, een ontmoeting die zowel hilarisch als onvergetelijk was.

In de eerste helft van de documentaire, getiteld "Toen", neemt Martin de kijker mee op zijn reis van Disneyland-medewerker op 10-jarige leeftijd naar de meest populaire stand-upcomedian in de vroege jaren '80. Tussen de vele avonturen die hij deelt met documentairemaker Morgan Neville, bevindt zich een bijzondere anekdote over zijn tijd als openingsact voor Ann-Margret en haar echtgenoot Roger Smith in Las Vegas.

Het was 1970 toen Martin, in de weelderige kleedkamer van Ann-Margret, waar hij en andere gasten zich mengden, getuige was van de aankomst van Elvis Presley. Presley, die met Ann-Margret schitterde in de film 'Viva Las Vegas' uit 1964, maakte een onuitwisbare indruk op de opkomende komiek.

Martin vertelt hoe hij Elvis zag binnenkomen om Ann-Margret te bezoeken. "En hij was helemaal in het wit, met die grote riem," herinnert Martin zich. De ontmoeting werd nog gedenkwaardiger toen Presley, voorbij Martins kleedkamer lopend, opmerkte: "Jongen, je hebt een schuine zin voor humor." Met een accent dat doet denken aan dat van Presley, voegt Martin toe dat de King vervolgens zei: "Wil je mijn geweren zien?"

Deze bijzondere interactie tussen Steve Martin en Elvis Presley biedt een zeldzame blik op de lichte en humoristische momenten die deze iconen deelden, ver van de schijnwerpers. Het benadrukt ook de universele taal van humor en hoe deze onverwachte momenten van verbinding kunnen leiden tot blijvende herinneringen.
 
 
Gepubliceerd: 01 april 2024, 12:47
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Let Yourself Go!