magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis McFarlane Actionfigure "Blue Hawaii"
 
Fans en verzamelaars opgelet: de Catawiki veiling met ondermeer de McFarlane Elvis Presley "Blue Hawaii" actionfigure loopt morgen af. Ook nu weer een kans om een bijzonder verzamelobject in huis te halen, direct gerelateerd aan een van Elvis' meest geliefde films.

De McFarlane Toys, opgericht door Todd McFarlane, een beroemde comicbook-tekenaar en ondernemer, staat bekend om zijn gedetailleerde en hoogwaardige actiefiguren, die vaak zijn gebaseerd op popcultuur-iconen, waaronder muzikanten, superhelden en filmkarakters. Binnen de Elvis Presley-collectie zijn de actiefiguren bijzonder opmerkelijk vanwege hun aandacht voor detail en authenticiteit, waardoor ze een gewild object zijn voor verzamelaars.

De "Blue Hawaii" actionfigure, een onderdeel van de McFarlane serie van Elvis-figuren, steekt met kop en schouders uit boven andere verzamelobjecten vanwege de iconische status van de film en het tijdperk dat het vertegenwoordigt. "Blue Hawaii", uitgebracht in 1961, is een van Elvis' meest populaire films, bekend om zijn aanstekelijke soundtrack en het paradijselijke decor. Het actionfigure van McFarlane vangt de essentie van Elvis' karakter in de film, gekleed in zijn kenmerkende Hawaiiaanse outfit, compleet met ukelele, wat zorgt voor een nostalgische terugblik naar een van de meest charmante perioden van zijn carrière.

De serie Elvis-figuren van McFarlane heeft door de jaren heen verschillende fasen van Elvis' carrière vastgelegd, van zijn vroege rock-'n-roll dagen tot zijn legendarische Las Vegas-optredens. Elk figuur is ontworpen met een ongekende aandacht voor detail, van zijn kleding tot zijn beroemde pose, waardoor fans een tastbare herinnering hebben aan de muzieklegende.

 
 Bekijk hier de Catawiki Elvisveiling  
 
Gepubliceerd: 31 maart 2024, 14:49
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Dinner At Eight