magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Bouke en ElvisMatters Band op NPO1
 
Op zaterdag 23 maart brengt Bouke Scholten met zijn elfkoppige band een groots eerbetoon aan Elvis Presley, The King of Rock and Roll. Tijdens het concert in Studio 21 klinken onvergetelijke hits, zoals Burning Love, Proud Mary, Love Me Tender, Suspicious Minds en Can't Help Falling In Love. De MAX Muziekspecial - Bouke & The ElvisMatters Band is te zien op zaterdag 23 maart om 22.05 uur bij MAX op NPO 1.

Vanaf zijn achttiende verovert Bouke Scholten, de getalenteerde zanger uit Emmen, het publiek met zijn krachtige en zuivere stem. Al snel wordt hij een veelgevraagd artiest. Dat komt ook doordat Bouke zijn opwachting maakt in diverse televisieprogramma's, waarin hij overtuigend triomfeert. Zo wint hij shows als Waar is Elvis?!, The Winner Takes It All en All Together Now. In 2023 schitteren Bouke en zijn band in The Tribute: Battle of the Bands. Hierin brengen ze een ode aan Elvis Presley en in de finale komt de act als winnaar uit de bus. Dit resulteert in maar liefst drie optredens (met de andere finalisten uit het programma) in de Ziggo Dome, gevolgd door twee eigen shows in april 2024, eveneens in de bekende Amsterdamse concertzaal. Samen met Rob Kemps maakt Bouke in januari het programma My Tribute to Elvis. En als kers op de taart is er nu een MAX Muziekspecial, opgenomen in Studio 21 in Hilversum.

De setlist voor de MAX Muziekspecial is gevuld met de mooiste en bekendste nummers van Elvis Presley. Er wordt afgetrapt met See See Rider, gevolgd door Burning Love, In The Ghetto, Proud Mary en That's All Right. Het publiek in de studio swingt volop mee. De zaklampjes gaan de lucht in als Love Me Tender, Bridge Over Troubled Water en Can't Help Falling In Love worden ingestart. Maar het zijn toch vooral de voetjes die van de vloer gaan als Bouke medleys bestaande uit o.a. Blue Suede Shoes, All Shook Up, Jailhouse Rock, Hound Dog, Devil In Disguise en Viva Las Vegas ten gehore brengt. Kortom: een divers concert, waarbij Elvis-liefhebbers gegarandeerd elk woord kunnen meezingen.

 
 
Gepubliceerd: 22 maart 2024, 03:12
Bron: MAX / Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Bart Van der Putten
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - High Sierra