magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ShopElvisMatters: dé Elvis-shop voor de fans!
 
Tienduizenden klanten maken inmiddels al gebruik om hun Elvis-producten te kopen bij online webshop ShopElvisMatters! En wat het allermooiste is: vanaf 65 euro is port en verzending geheel GRATIS naar België, Nederland en Duitsland! En er zijn de uiterst scherpe aanbiedingen die onze klanten krijgen aangeboden bij het afrekenen in onze shop! Geen enkele andere Elvis-shop doet ons dit na.

De webshop www.shopElvisMatters.com is al enkele jaren de drukst bezochte online shop van Europa voor Elvis-producten En dat omwille van de gebruiksvriendelijkheid van een moderne site, de snel van de orderbestelling en -verwerking, en de prijzen. Met klanten tot ver buiten de lands- en Europese grenzen (tot Japan, Amerika, Canada en Zuid-Afrika toe) blijft het shopteam steeds alles doen om de producten het snelste aan de kopers te bezorgen, en dat met een razendsnelle levering (besteld en betaald voor 22u is dezelfde dag verzonden!) en een oerdegelijke verpakking. Bovendien staat het shopteam ter beschikking in het Nederlands, Frans, Engels en Duits!

De onlineshop is overzichtelijk, rustgevend en volledig. Bovendien is de shop geoptimaliseerd voor gebruik op desktop computer, laptop en tablet. Waar je ook bent – op kantoor, thuis, in de trein of op hotel – bestellen kan vanop elk online toestel, 24 uur op 24, 7 dagen op 7, 365 dagen.
 
 ShopElvisMatters  
 
Gepubliceerd: 25 februari 2024, 12:21
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Is Back