magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Speciale Elvis Uitgaven voor Record Store Day
 
Op 24 april wordt de jaarlijkse Record Store Day gevierd, een dag die in het teken staat van vinyl en muziekliefhebbers over de hele wereld samenbrengt. Ter ere van deze speciale dag kondigt het label VPT met trots twee exclusieve Elvis Presley uitgaven aan, die niet mogen ontbreken in de collectie van elke Elvis-fan.

De eerste release, getiteld "I'm Counting on Them", is een eerbetoon aan twee singer-songwriters en pianisten die een onuitwisbare stempel hebben gedrukt op het werk en de carrière van de King. Otis Blackwell, die uitblonk in rock 'n' roll en Elvis voorzag van niet minder dan drie nummer 1 hits, en Don Robertson, een meester in de kunst van de ballade wiens composities vaak te vinden waren op de B-kanten van succesvolle singles. Beide artiesten hebben onmiskenbaar bijgedragen aan de muzikale erfenis van Elvis en verdienen met recht een plaats op deze bijzondere release.

Deze bijzondere uitgave verschijnt op blauw vinyl met een prachtig galaxy effect, en wordt geleverd in een binnenhoes met tekst in zowel Engels als Frans. Speciaal geremasterd voor de audiophile luisteraar, belooft deze collector's editie een unieke luisterervaring. Let wel, deze editie is gelimiteerd tot slechts 1.500 exemplaren wereldwijd, wat het een must-have maakt voor verzamelaars.

Beide releases zullen beschikbaar zijn via ShopElvisMatters. Markeer 24 april in je agenda!
 
 
Gepubliceerd: 17 februari 2024, 22:01
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Girl Happy