magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Release 'AT 3:AM LAKE TAHOE 1973' Nu Beschikbaar
 
Het label Memphis Recording Service (MRS) heeft deze maand de eerder aangekondigde release uitgebracht: de LP en cd set getiteld 'AT 3:AM LAKE TAHOE 1973'. Deze prachtige uitgave is vanaf nu direct uit voorraad leverbaar bij ShopElvisMatters. Echter, wees er snel bij, want de voorraad is beperkt.

De cd set bevat opnames van zowel de Midnight- als de exclusieve 3:AM-shows die Elvis in mei 1973 gaf in The Sahara Tahoe in Lake Tahoe, Nevada. Voor de eerste keer ooit worden deze legendarische optredens in stereo gepresenteerd, waardoor luisteraars de magie en energie van die shows op een geheel nieuwe manier kunnen ervaren.

Bij deze bijzondere uitgave hoort ook een boekje vol met zeldzame foto's, memorabilia en liner notes die de luisteraar mee terugnemen naar die bijzondere concerten. Het biedt fans een kijk op de sfeer en het moment, waardoor deze release een must-have is voor elke Elvis-verzamelaar.

De LP-versie, die exclusief de 3:AM-show bevat, is beschikbaar in klassiek zwart vinyl, maar voor de echte verzamelaar is er ook een limited edition in clear vinyl. Deze bijzondere uitvoeringen maken 'AT 3:AM LAKE TAHOE 1973' een waardevolle aanvulling op elke verzameling.

Gezien de beperkte voorraad is snel handelen de boodschap. Bezoek ShopElvisMatters voor meer informatie en om jouw exemplaar te bemachtigen.

 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 16 februari 2024, 14:18
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - That's The Way It Was