magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Ontdek Zeldzame FTD Collectors Items op Catawiki Veiling
 
De klok tikt voor de huidige Elvis Catawiki veiling, met nog slechts enkele dagen te gaan voordat de veiling sluit. Op deze veiling vind je een schat aan verzamelitems die nu binnen handbereik zijn.

Onder de vele gezocht en moeilijk te vinden collectibles vallen zeker de uitgaven van FTD op, het gerenommeerde verzamelaarslabel van Sony. Op deze veiling zijn diverse FTD cd-sets beschikbaar, evenals een van de zeldzame FTD boeken. Deze boeken werden in het verleden in beperkte oplage uitgebracht en vlogen keer op keer snel de deur uit. Het is een zeldzame kans om deze boeken opnieuw op de markt te zien. Grijp nu je kans, want dergelijke uitgaven komen niet snel terug.

Een bijzonder lot op de veiling is het FTD boek "Elvis The Best Of British - The HMV Years 1956-1958." Dit boek, inclusief 2 cd's, verkeert in uitstekende staat en biedt verzamelaars de mogelijkheid om dit waardevolle item aan hun verzameling toe te voegen.

Wacht niet langer en ga naar de veiling om je bod uit te brengen. De veiling loopt nog tot aanstaande maandag. Mis deze kans niet om je Elvis-collectie te verrijken met deze unieke FTD collectors items.
 
 Bekijk hier de Catawiki Elvis veiling  
 
Gepubliceerd: 17 november 2023, 16:37
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Easter Special