magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Christmas at Graceland op NBC
 
Verscheidene grote sterren doen dit jaar mee aan een speciaal eerbetoon aan Elvis Presley. De Amerikaanse zender NBC zendt op 29 november live vanaf het landgoed Graceland de special Christmas at Graceland uit, waarmee de nalatenschap van Elvis Presley wordt geŽerd.

Onder anderen Alanis Morissette, John Legend en Lana Del Rey zullen een live-optreden geven vanaf het landgoed van de muzieklegende. Ook Post Malone, Kacey Musgraves, Lainey Wilson, Kane Brown en The War and Treaty zullen optreden. Volgens People is het de eerste keer dat Graceland gastheer is voor een televisieconcert.

Actrice Riley Keough, de kleindochter van Elvis, zal ook aanwezig zijn. "Mijn familie en ik zijn opgetogen om de deuren van Graceland te openen in deze unieke special", stelt Riley in een verklaring. "Met intieme muziekoptredens die geÔnspireerd zijn door de gekoesterde kerstdagen van mijn grootvader Elvis in Memphis, worden kijkers uitgenodigd om uit de eerste hand de magie van kerst in Graceland te ervaren."
 
 
Gepubliceerd: 15 november 2023, 13:20
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot . - Fotograaf:  Jeroen Vanderschoot
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Viva Las Vegas