magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 RCA Special Products
 
Ben je op zoek naar unieke stukken voor je verzameling? Dan is de huidige Catawiki veiling absoluut een must-visit! Hier vind je een aantal bijzondere Elvis vinyl uitgaven van RCA Special Products die je niet mag missen.

Wat deze uitgaven extra speciaal maakt, is dat ze zijn uitgebracht door Candlelite Music Inc., een label dat zijn sporen verdiende in de jaren 1970 met de verkoop van compilatiealbums. Destijds was dit label het grootste onafhankelijke label in zijn soort.

De LP's werden doorgaans geperst door RCA Special Products, Columbia Special Products of Warner Special Products, afhankelijk van het aangeboden album. Voor Elvis was het natuurlijk RCA, wat garant staat voor topkwaliteit.

RCA Special Products was bekend om zijn compilatiealbums, die vaak werden verkocht via niet-traditionele verkooppunten zoals supermarkten en warenhuizen. Deze albums bevatten een mix van hits, populaire nummers en thematische collecties.

Een aantal LP-boxen en losse LP-uitgaven uit 1977 worden nu aangeboden op de Catawiki veiling. Wat het nog specialer maakt, is dat deze items zo ongeveer in nieuwstaat verkeren, zelfs meer dan 45 jaar na hun oorspronkelijke release. Een zeldzaamheid die je niet elke dag tegenkomt!

Grijp nu je kans om deze speciale uitgaven van Elvis aan je verzameling toe te voegen. Bekijk de veiling en breng je bod uit.
 
 Bekijk hier de Catawiki Elvis veiling  
 
Gepubliceerd: 13 november 2023, 09:00
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Presley