magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe Lorentzen-set bijna naar drukker
 
Erik Lorentzen kondigde de release aan van de 1200 pagina's tellende Deluxe set 'Eleven Hundred and Twenty-Fourí van hem en Jean-Etienne Baduel. Een nieuwe uitgebreide referentie over Elvis Presley's concertuitvoeringen van 1969 tot 1977. De set bevat 3 delen, verpakt in een slipcase.

Ongeveer drie jaar geleden werd Erik door verzamelaars van zijn boeken gevraagd om een project te doen over de tijd dat Elvis terugkeerde om live op te treden in het Hilton Hotel in Las Vegas, en alle concerten die volgden. En nu presenteert het Elvis Files Team een nieuwe set getiteld 'Eleven Hundred and Twenty-Fourí.

De set met 3 boeken beslaat alles van de Opening Night in Las Vegas op 31 juli 1969 tot het laatste concert dat Elvis Presley ooit gaf op 26 juni 1977 in in Indianapolis. Vandaar de titel : Elvis gaf 1124 concerten in die tijdspanne.

Het bevat gedetailleerde informatie over alle concerten, elk pak dat hij op het podium droeg, alle informatie over elke cd die ooit is uitgebracht door RCA, Sony en het Follow That Dream Collectors-label en meer. Ruim 1.200 pagina's boordevol informatie. De release is gepland voor oktober/november.
 
 Bestel  
 
Gepubliceerd: 15 september 2023, 19:17
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - At The International