magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Veel interesse voor zomerreis 2024
 
Onze USA 2023-reis zit er nog maar net drie weken op of er is al veel interesse voor augustus 2024. In augustus vindt er in Memphis een week lang evenementen plaats. Dé Elvis Week is een week waar je als fan wilt zijn en vertoeven in de stad die zo belangrijk was in Elvis zijn leven. Volgend jaar is het 47 jaar geleden dat Elvis op 16 augustus er overleed. ElvisMatters/Graceland Tours reizen van 10 tot en met 18 augustus (7 nachten) naar Memphis. Een citytour langsheen Sun Studio (waar het allemaal begon), de school, karatestudio, Graceland, en nog vele belangrijke plaatsen. Een ganse dag op Graceland en de musea met jumpsuits, zijn auto's (mét de bekende Pink Cadillac!) en moto's. Naar de geboorteplaats Tupelo waar we zijn geboortehuisje, kerkje en de winkel waar hij zijn eerste gitaar kreeg bezoeken, een daguitstap naar Nashville (optie) en nog veel meer. Een op en top verzorgde reis met Nederlandstalige gidsen voor fans en niet-fans! Schrijf je nu in en reis met ons mee!

Je verblijft in Memphis in een recent geopend (2019) hotel gelegen in het centrum op amper twee minuten van Beale Street, en in de buurt van verschillende restaurants en bars. Een midden klasse hotel met ontbijtbuffet inbegrepen.

Schrijf je vandaag nog in om met ElvisMatters naar Amerika te reizen.

VAN EEN TOT TWEE WEKEN

Je kan zelf kiezen hoe je je reis samenstelt. Reis je enkel mee naar Memphis tijdens Elvis Week 2024, of misschien wil je je reis wel uitbreiden met één week Los Angeles/Palm Springs en Las Vegas! Van 3 tot 10 augustus verblijven we in Californië en Nevada. Vraag meer informatie en reis met ons mee naar Amerika!

Info en/of inschrijving:

jeroen@elvismatters.com en michel@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 12 september 2023, 22:57
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Dixieland Delight