magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 20 jaar ElvisMatters
 
ElvisMatters bestaat 20 jaar. Wat onze fanclub in die korte tijdspanne al voor elkaar gekregen heeft doen er weinig na. Ook het driemaandelijks magazine is een van de weinige bladen die er nog bestaan. Elke fan wilt tenslotte toch een fanclubmagazine ontvangen van maar liefst 48 paginaís!

Twintig jaar geleden is het bestuur als een hechte vriendenkring gestart. Door de jaren heen zijn er door werkomstandigheden enkele bestuursleden gestopt. En in 2015 is er een voorzitterswijziging geweest. Maar met een huidig bestuur van 5 personen zijn we nog steeds hecht met elkaar en hebben we nog vele ideeŽn voor events enzovoort.

Ook mogen we met zo'n aanhang en ledenaantal alle leden danken voor hun vertrouwen en steun. En sinds we met Bouke werken vanaf 2010 hebben we ook het allerbeste in huis! Bouke is: een fenomenale zanger met het hart op de juiste plaats, die mensen van alle rang, stand ťn uit verschillende landen kan verenigen. We zijn als fanclub dan ook uitermate trots dat we met hem kunnen werken: shows als deze zijn immers zo geweldig dat alle shows die we aankondigen bijna een dag later zijn uitverkocht! Kwaliteit ten top! En samen met de ElvisMatters Band brengen ze de Elvis-songs op de best mogelijke manier, en dit zonder pruik, podiumpakken of gelijkaardige blouses, of bakkebaarden. Dank jullie allemaal voor jullie steun en op naar de volgende 20 jaar! Vanavond vieren we het al in een uitverkochte Schouwburg Rex in Mol met bijna 80 muzikanten op een podium tijdens ElvisClassics Meets Bouke!
 
 
Gepubliceerd: 20 mei 2023, 07:12
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Something For Everybody