magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis in MSG
 
Na net een immens succesvolle en uitverkochte tour in april te hebben afgesloten, die werd gefilmd door Metro-Goldwyn-Mayer voor de documentaire Elvis On Tour uit 1972, was het vertrouwen in het kamp van Elvis groot, aangezien alle vier de shows in Madison Square Garden in New York uitverkocht waren. samen met de rest van de juni-tour. Elke terughoudendheid die Elvis nog had over optredens in de Big Apple werd snel weggenomen omdat het enthousiasme van het MSG-publiek oorverdovend was. Samenvattend luidde de kop 'Arts and Leisure' van The New York Times 'Like A Prince From Another Planet'.

Elvis As Recorded at Madison Square Garden met de avondshow op 10 juni werd later in de maand met spoed uitgebracht en er werden in de VS binnen enkele weken een miljoen exemplaren van verkocht. De totale verkoop in de VS tot nu toe bedraagt nu meer dan 3 miljoen, waarmee de triple-platina-status is bereikt. De middagshow werd uiteindelijk uitgegeven door RCA in 1997, 20 jaar na het overlijden van Elvis, als An Afternoon In The Garden.

Deze late 50th Anniversary FTD-editie viert deze legendarische shows met nieuwe gemixte versies van beide shows door Memphian opnametechnicus Matt-Ross Spang. Disc 3 bevat de originele persconferentie opgenomen in het New York Hilton op 9 juni.

Verpakt in onze 'sessies'-stijl 8 "x 8" slipcase, deze luxe 3-CD bevat een kleurenboekje van 20 pagina's, geweldige foto's, memorabilia, persconferentie transcriptie en herinneringen van wijlen Phil Gelormine.

 
 ShopElvisMatters  
 
Gepubliceerd: 19 mei 2023, 18:56
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Chicago Stadium