magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis terug in bioscoop
 
De remix die Tom Holkenborg onder zijn pseudoniem Junkie XL maakte van de Elvis-hit A Little Less Conversation is te horen in de nieuwe actiefilm Shazam!: Fury Of The Gods, die vanaf donderdag in de bioscopen draait. Het lied is te horen tijdens de aftiteling van de film, voordat de twee extra zogenoemde post-credit-scenes te zien zijn.

Het lied stond in de zomer van 2002 wereldwijd wekenlang hoog in de hitlijsten. Junkie XL maakte de remix van het lied uit 1968 met toestemming van de erven van Presley. Het is niet de eerste grote bioscoopfilm waarin het nummer te horen is, eerder figureerde het lied ook in Ocean's Eleven.

Shazam!: Fury Of The Gods is het tweede deel in de reeks over een verlegen tiener die na het uitspreken van een speciale spreuk in een superheld kan veranderen. In dit vervolg moet Billy, zoals hij heet, het opnemen tegen twee boze Griekse godinnen die hem zijn superkrachten willen afnemen. De twee schurken worden gespeeld door Helen Mirren en Lucy Liu. De titelrol wordt vertolkt door Zachary Levi.
 
 
Gepubliceerd: 16 maart 2023, 19:15
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Kid Galahad