magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nu ook miniatuur beschikbaar van Elvis-standbeeld
 
Bad Nauheim, augustus 2021: Tegenwoordig weet iedereen dat de populariteit en cultstatus van Elvis niet werd be´nvloed door zijn tijd in het leger, integendeel. Zelfs de foto van toen heeft tegenwoordig een cultstatus. En nu staat hij weer op de brug in het Duitse Bad Nauheim, ruim 62 later, vereeuwigd als een bronzen beeld. Het project, ge´nitieerd en georganiseerd door Angela Storm en Meike Berger, kreeg veel media-aandacht en nog meer aandacht van Elvis-fans in Duitsland en de rest van de wereld.

De werknemers van het bedrijf EGO3D boetseerden in opdracht van de twee initiatiefnemers het levensgrote beeld van de muzikant en wereldster.

Nu is er voor de fans ook een miniatuurbeeld beschikbaar van 30 centimer hoogte. Het beeld met reling is gemaakt op basis van de originele gegevens van het grote beeld. Je krijgt dus het "echte" beeldje, dat tot in het kleinste detail overeenkomt met het origineel. Van elke verkoop gaat 30 euro naar de initiatiefnemers om toekomstige Elvis-projecten te steunen. De kostprijs van het beeld is 399 euro exclusief verzendingskosten.
 
 Info  
 
Gepubliceerd: 04 maart 2023, 06:07
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Girl Happy