magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Graceland wordt eigendom van dochters Lisa Marie
 
Lisa Marie was de enige eigenaar van het landhuis Graceland, dat het oorspronkelijke terrein van 13 hectare omvat en duizenden persoonlijke bezittingen van Elvis, zoals kleding, meubels, auto's en onderscheidingen.

Wat moet er met haar overlijden gebeuren met dit landgoed vanuit eigendomsperspectief?

Een woordvoerder van Graceland vertelde ons kort dat "het landhuis in een trust is die ten goede zal komen aan haar kinderen." Die kinderen zijn de drie dochters Riley, Harper en Finley van Lisa Marie.

De poort van Graceland stond op vrijdag open, zoals altijd voor busladingen toeristen om de rock-'n-roll-geschiedenis te komen opsnuiven, maar de toeristen naderden het landgoed met een meer sombere, eerbiedige instelling. Sommige fans stopten om bloemen bij de poort te plaatsen ter ere van Lisa Marie.

Graceland is een van de belangrijkste toeristische attracties van het Midden-Zuiden, met ongeveer een half miljoen bezoekers die elk jaar naar Memphis komen om het huis te bezichtigen.

Het is een van de meest bezochte thuismusea van het land.

Naast Graceland in de Meditation Garden zal Lisa Marie ook begraven worden naast haar overleden zoon Benjamin en natuurlijk haar vader Elvis.
 
 
Gepubliceerd: 14 januari 2023, 18:33
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis Country