magazine_cover
© 2007-2023 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 TCB-Cruise 2023 UPDATE!
 
Vandaag willen we echt geweldig nieuws aankondigen! Onze TCB World Cruise 2023 in samenwerking met Dennis Jale aan boord van de stijlvolle MSC Splendida in mei 2023 wordt door MSC Cruises verlengd met 2 dagen én met meer fascinerende mediterrane bestemmingen!

Het beste van alles: deze nieuwe route-update is gratis voor al onze TCB World Cruise-gasten, en bovendien blijft de prijs voor hetzelfde!

Aan boord beleef je de originele muzikanten en beste vrienden van Elvis van heel dichtbij tijdens 2 concerten, handtekeningensessies, talkshows, fotosessies, meet & greet-evenementen en meer. Verder beleef en ontdek je samen met Dennis Jale en de hele Elvis Crew de schoonheid van de oostelijke Middellandse Zee.

De TCB Cruise brengt de muzikanten samen die in de jaren zestig met Elvis in de studio werkten en in de jaren zeventig toerden.

Met: Van het Stamps Quartet – “Gospel Music Hall of Fame”-lid en Elvis-baszanger Larry Strickland, de legendarische Holladay Sisters samen met Donna Rhodes, die vanaf 1969 enkele van de grootste hits van Elvis begeleidde, Elvis' pianist en arrangeur Glenn D. Hardin , Nashville-superdrummer Paul Leim en zanger Dennis Jale. Voor de eerste keer zal een "echte" Presley de TCB-cruise vergezellen als een "special guest": Elvis' nicht Donna Presley zal vertellen over haar tijd op Graceland.

We zijn erg blij dat Donna Tutt, de weduwe van de legendarische Elvis-drummer Ronnie Tutt, er zal zijn en veel verhalen en anekdotes zal vertellen uit haar toerleven met Elvis en Ronnie. Alsook Elvis ex-vriendin Linda Thompson is aanwezig op de cruise en wordt vergezeld door haar broer, een goede Elvis-vriend en bodyguard, Sam Thompson. Op de TCB Cruise zal Linda nu voor het eerst – samen met Louise Thompson – vertellen over wat waarschijnlijk de spannendste, maar ook de meest bizarre tijd van haar leven is.

Heb je nog niet geboekt en wil je graag deel uitmaken van deze bijzondere TCB Cruise op dit prachtige schip?

Nu moet je snel zijn, want bovendien kun je deze „Nine-Days TCB World Cruise 2023“ voor de prijs van zeven dagen inclusief vroegboekbonus boeken tot en met 31 oktober 2022.

De plaatsen van de cruise die bezocht worden zijn: Triëst – Katakolon – Piraeus – Kusadasi – Istanbul – Corfu – Bari - Triëst. Schrijf je vandaag nog in!

EARLY BIRD

Boekingen tot 31.10.2022Prijs per person

Binnenkajuit

4 Personen € 999,-

2 Personen € 1.099,-Buitenkajuit

2 Personen vanaf € 1.299,-Balkonkajuit

2 Personen vanaf € 1.399,-Junior Suite

op aanvraagInfo en inschrijving: jeroen@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 19 september 2022, 18:27
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I'll Remember You