magazine_cover
© 2007-2022 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 ElvisMatters partner van TCB Cruise 2023
 
De originele muzikanten uit het leven van Elvis Presley op een cruiseschip samen. Een cruiseschip van de hoogste categorie. En een reis van een week naar de mooiste plekjes van de Middellandse Zee. Dat zijn de ingrediŽnten van de TCB Cruise, een cruise die op onnavolgbare wijze de grootste entertainer aller tijden eert.

Wanneer de MSC Splendida op 27 mei 2023 de ha- ven van TriŽst verlaat, begint een droom en een reis door de tijd voor de passagiers. Nooit eerder waren er meer vrienden en muzikanten van Elvis Presley samen op ťťn schip. De Elvis-wereld is nog nooit zo compleet geweest. En nooit eerder kregen fans van over de hele wereld de kans om zo dicht bij de naaste medewerkers van Elvis te komen.

Met Elvisí vriendin Linda Thompson, zijn nichtje Donna Presley, de zangeressen Ginger Holladay en Donna Rhodes, Donna Tutt, de vrouw van de onlangs overleden Elvis-drummer Ronnie Tutt, pianist Glen D. Hardin, Stamps Quartet-zanger Larry Strickland, Elvis-bodyguard Sam Thompson en drummer Paul Leim. Zanger van dienst is Dennis Jale.

De TCB Cuise 2023 vertrekt vanuit het Italiaanse TriŽst, om daar een week later, via Ancona, Dubrov- nik, Bari, Korfu en Kotor, weer terug te keren.

ElvisMatters is de Belgisch/Nederlandse partner voor de TCB Cruise 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Vanderschoot via jeroen@elvismatters.com.
 
 
Gepubliceerd: 24 mei 2022, 19:28
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Elvis sings Memphis, Tennessee