magazine_cover
© 2007-2022 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 New York, Washington en Memphis in augustus?
 
In augustus 2022 reist ElvisMatters/Graceland Tours weer naar Amerika. Het is immers weer een lustrumjaar, want exact 45 jaar overleed Elvis in 1977 in Memphis. Dit wil zeggen dat ElvisMatters weer een schitterend reisprogramma heeft uitgestippeld. Je kan zelf bepalen hoe lang je mee wilt. De eerste week gaat alvast naar New York en Washington.

NEW YORK + WASHINGTON

We verblijven 4 nachten in het gloednieuwe Riu Hotel in de nabijheid van Times Square en bezoeken er enkele hotspots die met Elvis te maken hebben, waaronder ook het huidige Hard Rock Café op Times Square. Op 15 november 1956 ging op exact dezelfde locatie de eerste film van Elvis, Love Me Tender, in première. De gevel met het Paramount logo waar eens de metershoge foto van Elvis onthuld werd is nog authentiek en zeer herkenbaar. Bij een bezoek aan New York kan je dus gaan dineren op de plek waar voor het eerst ooit een Elvis film te zien was!

Verder zijn we nog bezig met enkele verrassingen tijdens de eerste week!

Daarna reizen we met de machtige Amtrak-trein naar Washington waar we nog twee nachten zullen slapen alvorens naar Memphis door te reizen.

Washington is dé hoofstad van Amerika, en waar dus het Witte Huis staat van de president! Maar er is nog meer te bezichtigen in Washington zoals Arlington Cemetery waar o.m. John F. Kennedy begraven ligt, en het Capitool met de prachtige koepel.

Na Washington verblijven we 7 nachten (!) in Downtown Memphis, op slechts twee minuten van Beale Street. We bezoeken er de belangrijkste hot spots, en reizen naar Tupelo (geboorteplaats) en Nashville.

INFO EN INSCHRIJVINGEN:

jeroen@elvismatters.com

michel@elvismatters.com
 
 
Gepubliceerd: 02 mei 2022, 17:30
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Big Boss Man