magazine_cover
© 2007-2022 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 TCB WEEKEND in mei 2022
 
Op 4 oktober 1958 verbleef Elvis twee nachten in Ritters Park Hotel in Bad Homburg, voor hij naar Bad Nauheim verhuisde tijdens zijn legerdienst. Die dag checkte Elvis, Vernon, grootmoeder Minnie, Red West en Lamar Fike in het hotel in het Duitse kuuroord in en genoten van een diner. Op 6 oktober reisde Elvis door naar Bad Nauheim nadat hij toestemming had gekregen om bij zijn familie te wonen.

Van 4 tot 6 oktober 2019 vond een speciaal TCB-WEEKEND plaats in het hotel met enkele originele muzikanten van Elvis, waaronder pianist Glen D. Hardin en achtergrondzangers Terry Blackwood & The Imperials. Zanger van dienst was de Oostenrijker Dennis Jale. Het was een onvergetelijk weekend voor de ruim 100 fans die met ElvisMatters meereisden.

ELVISMATTERS NAAR BAD HOMBURG IN MEI 2022

ElvisMatters reist op 6 mei 2022 's morgens met een luxebus vanuit Mol en Eindhoven naar Bad Homburg. In het luxueuze Steigenberger Hotel (het vroegere Ritters Park Hotel van Elvis) overnacht je zoals Elvis Presley in Bad Homburg. Dit weekend kun je terug reizen in de tijd naar de late jaren vijftig met de exclusieve ambiance van ons hotel, een tijd die Elvis Presley be´nvloedde met zijn muziek.

TCB-WEEKEND PAKKET:

- busreis per luxueuze autocar vanuit Mol en Eindhoven naar Bad Homburg

- 2 overnachtingen (op basis van 2-persoonskamer) inclusief ontbijtbuffet

- op vrijdagavond een receptie met mousserende wijn en meet & greet met de muzikanten

- Op zaterdagavond bijwonen van het live-concert The Unplugged Show met Dennis Jale, Glen D. Hardin, Paul Leim en vele anderen! Er is een talkshow, fotosessie en signeersessie voorzien.

- Op zondag vindt er een gospelconcert plaats met Larry Strickland

- Gratis toegang tot de fitnessruimte van het hotel, waaronder een sauna en stoombaden.


Het traditionele Steigenberger Hotel Bad Homburg is centraal en rustig gelegen aan het oudste kuurpark van Europa. Het elegante vijfsterrenhotel is een aangenaam toevluchtsoord waar je op vele manieren in de watten gelegd kunt worden. Ontdek het historische stadje en geniet van het luisterrijke uitzicht vanuit het hotel. Je verblijft in een comfortabele kamer met alles wat je van een vijfsterrenhotel kunt verwachten. In het kortgeleden gerenoveerde Restaurant Charly's Stubb kun je naast de internationale kaart ook kiezen uit regionale gerechten uit Hessen. Bij je ontbijt in het Park Restaurant heb je een fraai zicht op de tuinen en de promenade.

Bad Homburg is een echte kuurstad. Het hotel beschikt zelf over een sauna, een stoombad en een fitnesscentrum. Maar in de directe omgeving liggen ook nog diverse luxe kuuroorden en thermische baden.

REIS MEE MET ELVISMATTERS NAAR HET TCB WEEKEND IN BAD HOMBURG VAN 6 TOT EN MET 8 MEI 2022!

Opstapplaatsen van de bus zijn Station Mol en P+R Meerhoven (nabij Eindhoven). Minimum aantal deelnemers: 25 personen. Inmiddels hebben er al ruim 80 personen hun deelname bevestigd. Uiteraard zal het weekend enkel plaatsvinden, en ElvisMatters er naartoe reizen, als de activiteiten veilig kunnen verlopen.

DE TOTAALPRIJS BEDRAAGT: 395 EURO PER PERSOON OP BASIS VAN 2-PERSOONSKAMER VOOR WEEKENDPAKKET EN PAKKET ELVISMATTERS. Singletoeslag: 115 EURO.Indien je ook op vrijdagavond aan het buffet wenst deel te nemen, gelieve dit door te geven. Het buffet kost 49 euro per persoon.WIL JIJ GRAAG MEE, VRAAG MEER INFO NU en stuur een mail met je naam en gegevens naar jeroen@elvismatters.com!
 
 
Gepubliceerd: 13 januari 2022, 18:50
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - I'll Remember You