magazine_cover
© 2007-2022 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis Day by Day 2021
 
Het vierde deel in de jaarboekreeks 'Elvis Day By Day - The Year In Review' wordt in januari 2022 uitgebracht door Poplar Tunes Publishing en Memphis Mansion Publishing. Net als de vorige delen van 2018, 2019 en 2020, zal het alle nieuws over Elvis Presley van het jaar 2021 behandelen op 350 pagina's.

Al het Elvis-nieuws van 2021 mooi overzichtelijk in dit boek met meer dan 60 diepgaande recensies over de belangrijke muziek-, film- en boekreleases door en voor Elvis-fans, Elvis-experts en Elvis-auteurs van over de hele wereld, waardoor dit boek een echte 'internationale editie' is geworden. Oorspronkelijk was het eerste boek Day By Day enigszins bestempeld als 'overbodig', heden blijkt toch dat meermaals dit boek is vastgenomen bij het beluisteren van de vele releases van de laatste jaren. Dus kortom, een informatief boek dat je nog meer plezier kan geven na je aanschaf van zovele knappe Elvis-items!

De editie 2021 heeft bijdragen van Carlos R. Ares (ArgentiniŽ), Piers Beagley en Nigel Patterson (AustraliŽ), Andy Pendl en Michael Sander (Duitsland), Giuseppe Castiglia (ItaliŽ), Rogier Van Luyken (Nederland), Thomas Melin (Zweden), Phil Gelormine , Robert Gilbert en Trina Young (Verenigde Staten). Geweldig om te zien dat Elvis nog steeds fans over de hele wereld verbindt! Het voorwoord is geschreven door Elvis Songwriter Michael Jarrett. De componist van het nummer I'm Leavin'. Welk ook opgenomen is in de nieuwe release Elvis Back in Nashville. Het boek kan nu reeds besteld worden bij ShopElvisMatters.
 
 Bestel  
 
Gepubliceerd: 07 januari 2022, 18:37
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Jungle Room Sessions, The