magazine_cover
© 2007-2022 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Elvis Portraits met 400 Elvis-foto’s
 
Elvis Portraits A Life In Photos 1935 - 1977' is de titel van het prachtige boek van Erik Lorentzen. Het boek is gevuld met meer dan 400 prachtige publiciteitsfoto's verdeeld over ongeveer 400 pagina's, genomen van 1953 tot 1977. Het beste fotomateriaal van de grootste en beroemdste fotografen zoals: Alfred Wertheimer, William Speer, Sean Shaver, Virgil Apger enz. Elvis van dichtbij en persoonlijk.

Zoals gebruikelijk bij Erik, komen deze foto's het beste tot hun recht wanneer ze op hoogwaardig glanzend papier worden afgedrukt. Een gemiddeld boek van Lorentzen weegt ongeveer 3 kilo en meet 25x30 cm. De foto's worden bijna allemaal paginagroot afgedrukt, wat resulteert in een prachtig fotoboek.

De foto's zijn niet alledaags en dat maakt dit boek een waardevol exemplaar dat je in je verzameling moet hebben. Nu is het tijd om ruimte te maken op je boekenplank voor dit gigantische fotoboek.

Alleen de beste foto's van hoge kwaliteit verdienen een plaats in dit boek. Verkrijgbaar via ShopElvisMatters voor 64,50 euro.
 
 Bestel dit boek  
 
Gepubliceerd: 01 januari 2022, 18:16
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Dixieland Delight