magazine_cover
© 2007-2021 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Vierde deel Day By Day komt uit in januari 2022
 
Het vierde deel in de jaarboekreeks 'Elvis Day By Day - The Year In Review' wordt in januari 2022 uitgebracht door Poplar Tunes Publishing en Memphis Mansion Publishing. Net als de vorige delen van 2018, 2019 en 2020, zal het alles over Elvis Presley van dit jaar behandelen op 350 pagina's.

Al het nieuws zoals het gebeurde en toen het gebeurde met meer dan 60 diepgaande recensies over de belangrijke muziek-, film- en boekreleases door Elvis-fans, Elvis-experts en Elvis-auteurs van over de hele wereld, waardoor dit boek een echte 'internationale editie' is geworden. '.

Bijdragen van Carlos R. Ares (ArgentiniŽ), Piers Beagley en Nigel Patterson (AustraliŽ), Andy Pendl en Michael Sander (Duitsland), Giuseppe Castiglia (ItaliŽ), Rogier Van Luyken (Nederland), Thomas Melin (Zweden), Phil Gelormine , Robert Gilbert en Trina Young (Verenigde Staten). Geweldig om te zien dat Elvis nog steeds fans over de hele wereld verbindt! Het voorwoord is geschreven door Elvis Songwriter Michael Jarrett. Het boek is verkrijgbaar bij ShopElvisMatters.
 
 
Gepubliceerd: 10 november 2021, 17:31
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Jeroen Vanderschoot .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - Impossible Dream, The